Апартхотелите

Хотелски комплекс Сънсет Ризорт разполага с общо 770 помещения, вариращи от студия до апартаменти с една, две и три спални, разположени в шест хотелски сгради. На крайбрежната променада се намират шест луксозни вили. Апартаментите са просторни и комфортни, големината им е от 50 кв.м до 110 кв.м.

Апартхотел Алфа

Алфа е седеметажен и е разположен в югозападната част на комплекса. Разполага с рецепция, два асансьора, грил ресторант с външна тераса, подземен гараж, апартаменти с една и две спални.

Апартхотел Бета

Бета има 6 етажа и също се намира в югозападната част на Сънсет Ризорт. Разполага с рецепция, лоби бар, 2 асансьора, основен ресторант с външна тераса, вечерен бар, подземен гараж, апартаменти с една и две спални.

Апартхотел Сигма

Сигма е най-големият от всички апартхотели на територията на Сънсет Ризорт и има обща застроена площ от приблизително 50000 кв.м. Хотелът е 13-етажен и се намира в центъра на комплекса. Разполага с рецепция, 6 асансьора, лоби бар, 2 основни ресторанта, френски а'ла картен ресторант, Релакс и Уелнес център, фризьорски и козметичен салон, вътрешен басейн с полуолимпийски размери (25 м), конферентна зала (до 80 места), бизнес център, магазини, боулинг и билярд зала. Хотелът предлага настаняване в апартаменти с една, две и три спални.

Апартхотел Делта

Делта е шест етажен и се намира в североизточната част на комплекса. Той се състои от две отделни сгради-близнаци (Делта 1 и Делта 2) с отделни рецепции, във всяка от които се намират по 2 асансьора. Апартхотелът разполага с коктейл бар, основен ресторант, азиатски а'ла картен ресторант, виенски салон, мултифункционална зала за банкетни и конферентни прояви (до 500 места), детски клуб. Разполага с едноспални и двуспални апартаменти.

Апартхотел Ета

Апартхотел Ета е осем етажен, намира се в най-източната част на Сънсет Ризорт и разполага с рецепция, 4 асансьора, лоби бар и а'ла картен ресторант за ценителите на италианската кухня с външна тераса. Хотелът предлага настаняване в студия, апартаменти с една и две спални.

Апартхотел Сънсет Фемили

Сънсет Фемили се състои от три 6 етажни сгради, които се намират в югозападната част на Сънсет Ризорт. Те са отделени от основната част на комплекса посредством малка ненатоварена от движение улица. Сънсет Фемили разполага със 130 апартамента с една и две спални, рецепция, 7 асансьора (по един във всеки вход) и външен басейн с интегрирана детска секция.