Барове и кафета

★★★★★

“Сънсет Ризорт” Ви предлага голямо разнообразие и от барове - за всеки гост подходяща атмосфера и отбрани питиета. На територията на хотелския комплекс са разположени 3 лоби бара, 2 външни бара, витамин бар, боулинг бар, Виенска сладкарница и Сънсет Кафе.

 

Барове* Работно време* Местоположение Капацитет Сезон
Нощен клуб по заявка Делта зала 80 места Май - Октомври
Лоби бар Сигма денонощно Сигма зала - 30 места и тераса - 40 места Май - Октомври
Лоби бар Делта 1200 – 2400 Делта зала - 20 места, няма места на терасата Юни - Септември
Лоби бар Ета 0900 – 2345 Ета зала - 30 места и тераса - 10 места Юни - Септември
Бар басейни 0900 – 1700 Бета & Делта - Май - Септември
Витамин бар 1600 – 2345 Сигма Зала - 40 места и тераса – 80 места Май - Октомври
Боулинг бар 1600 – 2400 Сигма Зала 50 места Юни - Октомври
Виенска сладкарница 1400 – 1800 Делта зала - 80 места и тераса - 10 места Юни - Септември
Кафе Сънсет 0900 – 2345 Крайбрежна вила 2 зала - 30 места и тераса - 30 места Май - Септември

* Възможни са промени на локациите и работните времена.


Бар „Боулинг“

Прекрасно място за забавления и неповторими преживявания. В Боулинг бара на “Сънсет Ризорт”, наслаждавайки се на разговори с приятели, можете не само да изпиете Вашето любимо питие, но и да поиграете боулинг, билярд, джага и дартс.

Бар „Витамин“

Чудесно допълнение и завършек на Вашето Спа изживяване. Тук може да се освежите с прясно изцедени сокове, релаксиращ чай и ароматно кафе. Бар Витамин е идеалното място, където да се отпуснете и да се отдадете на така желания релакс. Подарете си Витаминозна наслада за всички сетива.

Бар „Басейни“

За Вашата неповторима почивка се отпуснете до басейна с освежаваща напитка и се любувайте едновременно на прекрасната гледка на хотелската градина и безкрайната морска шир. Бар-басейни Бета и Делта са идеалното място за Вашата заслужена отмора през деня. Разположени сред просторната градина на комплекса, бар басейните ни са мястото, където можете да усетите ласката на лятното слънце и прохладата на водата. Приятната музика и невероятната гледка се допълват от освежаващият вкус на разнообразни коктейли, напитки и сладолед. 

Сладкарница „Виена“

Поглезете сетивата си с домашните прясно изпечени сладки и солени изкушения във Виенската сладкарница на “Сънсет Ризорт”. Удобство, стил и луксозен интериор превръщат този оазис в подходящо място за празненства и срещи или за свободно време с чаша горещо ароматно кафе.

 

Лоби бар „Сигма“

Лоби барът се намира в просторното фоае в сграда “Сигма” в близост до релакс центъра на “Сънсет Ризорт”. Денонощно е на разположение на всички гости на хотела. Комфортният му интериор, съчетан хармонично с лукс и спокойна атмосфера, го превръща в идеално място за почивка или приятелски разговори.

Лоби бар „Делта“

Тук ще откриете най-доброто съчетание от приятна и уютна атмосфера, която ще Ви накара да се отпуснете и да се наслаждавате на прекрасни мигове в компанията на Вашите приятели и любими хора. Предлага голямо разнообразие от алкохолни, безалкохолни и топли напитки, коктейли и още много изненади.

Лоби бар „Ета“

Тук ще усетите хармонията на модерния дизайн в светли тонове, съчетан с естествената светлина от стъкленият покрив. Лоби барът е както подходящо място за сутрешно кафе, така и за отпускащи питиета през деня. Отдайте се на приятен разговор с чаша любимо питие на фона на нежна музика и стилна обстановка.

Нощен клуб

Намира се в сграда “Делта I”. Тук е правилното място да продължите своята вечер по приятен начин, съчетан с модерна обстановка и незабравими емоции. Нашият професионален екип ще Ви съдейства да се насладите на любимата си музика с предпочитано питие и в комфортна атмосфера. В менюто са включени прецизна селекция от алкохолни и безалкохолни напитки, качествени бели и червени вина, розе, отлежало уиски, богат на аромати ликьор, екзотични коктейли и още много напитки с гарантирано качество и за всеки вкус.

Кафе „Сънсет“

Насладете се на сутрешно кафе или любимо питие заедно с полъха на морският бриз. Тук лесно може да забравите за времето сред атмосферата на морският бряг и свежеста и чистотата на хотелската градина.