Конференции

★★★★★

Сънсет Ризорт разполага с три зали, които са изключително подходящи и предпочитани за различни бизнес и празнични събития. Планувайте Вашият сватбен ден, конференция или инсентив заедно с нас, ние ще Ви предоставим една невероятна локация и безупречнмо обслужване! Според броя участници, Ви предлагаме нашите зали - Емералд, Сигма и Амбър. Наемът им включва съответната озвучителна/мултимедиа или конферентна техника.


Зала Емералд

Зала "Емералд" се намира между апартхотели Делта 1 и Делта 2, под ресторант Диамант, и има обща площ от 500 кв.м. Тя е подходяща за организиране на бизнес събития - конференции, симпозиуми, инсентиви, тийм билдинг, както и за празнични събития - сватби, рожденни дни, годишнини.

Залата е с капацитет до 500 места в зависимост от подредбата и разполага със следната техника: два подвижни и два стационарни екрана, мултимедиа, безжични и head set микрофони, флип чарт, шрайбпроектор, сцена, катедра. Тази техника е включена в наема на залата, като при  необходимост от допълнителна, може да бъде наета от външна фирма доставчик. В този случай клиентите поемат всички допълнитени разноски.

Зала Сигма

Зала "Сигма" се намира в апартхотел Сигма и е с капацитет до 80 места в зависимост от подредбата. Залата е подходяща за бизнес срещи, семинари и сватбени ритуали.

В цената за наема на зала "Сигма" е включена следната конферентна техника: два подвижни екрана, флип чарт, безжични и head set микрофони, шрайбпроектор, катедра. При  необходимост от допълнителна техника, може да бъде наета от външна фирма доставчик. В този случай клиентите поемат всички допълнитени разноски.

Зала Амбър

Зала "Амбър" се намира в апартхотел Бета и е с капацитет до 60 места в зависимост от подредбата. Залата е подходяща за бизнес срещи и семинари.

В цената за наема на зала "Амбър" е включена следната конферентна техника: подвижен екран, флип чарт, безжични и head set микрофони, шрайбпроектор, катедра. При  необходимост от допълнителна техника, може да бъде наета от външна фирма доставчик. В този случай клиентите поемат всички допълнителни разноски.