Местоположение

★★★★★

На брега на морето!

Идеално ориентиран в посока югозапад, Сънсет Ризорт се намира само на 8 км от международно летище Бургас и на 20 км от втория по големина град на нашето Черноморие. Най-големия ваканционен курорт „Слънчев бряг" и античния град Несебър, който е архитектурен и археологически паметник на културата и е включен в листата на ЮНЕСКО, може да достигнете само след 20 минути пътуване с кола.

Сънсет Ризорт е разположен на самия морски бряг, на Южният плаж в гр. Поморие. Той се простира в тих залив и е един от най-безопасните и екологично чисти плажове в България. Плажната ивица е с дължина 1000 м и до 100 м широчина, като частта пред хотела е дълга около 400 м. Пясъкът е мек и ситен.

Четири външни басейни, два пул бара, водни атракции, разположени на повече от 3500 кв.м, вътрешен басейн, изкуствена река, която вие своя път сред зелени площи с екзотични дървета и цветни лехи, детски водни пързалки, кафе и коктейл барове, ресторанти, релакс център, мултифункционална зала, спортни съоръжения, боулинг, магазини, детски клуб, салон за красота, подземен гараж и външен паркинг, всичко това превръща Сънсет Ризорт в луксозен европейски курорт с необходимите удобства за една първокласна почивка.