Майски празници

Майски празници

Продажни цени в ЕВРО на основни услуги за Майските празници в хотелски комплекс “Сънсет Ризорт” *****, гр. Поморие

Офертата важи за престой в периода 27.04. – 07.05.2018 г. вкл.

  Пълноплащащи или минимално настаняване Максимален брой деца в зависимост от броя на пълноплащащите Цени в ЕВРО на човек на ден
Апартамент с една спалня, БЕЗ морски изглед 2 0/1 50
1 2 74
Апартамент с една спалня, С морски изглед 2 0/1 55
1 2 84
Апартамент с две спални, БЕЗ морски изглед 2 2 60
3 0/1 50
4 0 43
Апартамент с две спални, С морски изглед 2 2 67
3 0/1 55
4 0 47
Апартамент с три спални, БЕЗ морски изглед 3 3 56
4 1/2 50
5/6 1/0 44
 1. Обявените цени са в ЕВРО на човек на ден на база АІ за настаняване в апартхотел „Сигма”.
  • Минимален престой – 3 нощувки.
  • Всички цени са с включен ДДС. Цените включват застраховка и курортна такса.
  • За деца се считат попадащите във възраст до 14,99 год. към датата на настаняване в хотела. Деца до 6.99 г. са безплатни, независимо от типа настаняване. Деца от 7 до 14.99 г. заплащат фиксирана цена от 14 евро на ден, независимо от типа настаняване и периода на записване.
    
 2. Условия относно резервации и начин на разплащане 
  • Резервации се приемат само в писмен вид по е-mail в отдел „Маркетинг и продажби”. Тел. 0596 35590, Факс: 0596 360 55, e-mail: [email protected] и [email protected] Във формата за резервация трябва задължително да фигурират датата на резервацията, името на титуляра на резервацията, период, брой възрастни и брой деца (до 14,99 год.), брой апартаменти.
  • Отдел „Маркетинг и продажби” потвърждава писмено резервацията в двудневен срок след нейното подаване, изпращайки съответния резервационен номер. В петдневен срок (5 календарни дни) след като резервацията е потвърдена, следва да бъдат заплатени 100% от сумата по резервацията в лева по официалния курс на БНБ, като в платежното нареждане задължително трябва да фигурира подадения от „Сънсет Ризорт” резервационен номер.
  • Срокове за анулации: при анулации в срок до 15 дни преди датата на настаняване се удържа неустойка в размер на 50% от сумата по резервацията. След този срок неустойката е в размер на 100%, като същото условие важи и в случай на неявяване на туристите.
  • Банкови реквизити: ЛЕВА сметка
   IBAN: BG12 SOMB 9130 1049 1405 01
   Банка: ОБЩИНСКА БАНКА АД, клон Поморие
   BIC: SOMBBGSF
   Получател: “Сънсет Ризорт Мениджмънт” ЕООД
    
 3. Описание на апартаментите и типа настаняване

Апартамент с една спалня
приблизително 50 кв. м, състоящ се от спалня (легло – тип спалня), всекидневна, кухненски бокс, маса за хранене, сателитна телевизия, разтегателен диван, телефон, балкон или тераса, баня и тоалетна с вана и/или душ кабина, сешоар, сейф под наем. Спалното помещение е без отваряем прозорец. Той е насочен към всекидневната. Минимално настаняване – 1, максимално – 3 души

Апартамент с две спални
приблизително 70 кв. м, състоящ се от две спални (легла – тип спалня и единични), всекидневна, кухненски бокс, маса за хранене, сателитна телевизия, разтегателен диван, телефон, балкон или тераса, баня и тоалетна с вана и/или душ кабина, сешоар, сейф под наем. Едното спално помещение е без прозорец. Минимално настаняване – 2, максимално – 4 души.

Апартамент с три спални
приблизително 110 кв. м, състоящ се от три спални (легла – тип спалня и единични), всекидневна, кухненски бокс, маса за хранене, сателитна телевизия, разтегателен диван, телефон, сейф под наем, балкон или тераса, 2 бани, в които се намират тоалетна и вана и/или душ кабина, сешоар. Едно или две от спалните помещения са без прозорец. Минимално настаняване – 3, максимално – 6 души.
 

 1. АІ пакетът започва с обяд в деня на пристигане и завършва със закуска в деня на заминаване. Той включва следните основни и допълнителни услуги
  • Съответният брой нощувки, закуска, обяд и вечеря на блок маса с включени български алкохолни и безалкохолни напитки (09.00 – 23.45 ч.) и следобедна закуска (кафе и сладкиши от 15.00 до 17.00 ч.).
  • Гарантиран Early check in след 10.00 часа и late check-out до 15.00 часа без доплащане.
  • Ползване на фитнес, интернет в апартамента, както и безплатен паркинг или подземен гараж без възможност за предварително резервиране на място.
  • Ползване на вътрешен басейн (отопляем в началото и края на сезона) с интегрирана детска секция и мини детска пързалка, и джакузи.
  • Анимация за деца: детски клуб (4-12 години), детска дискотека, тематични дни.
  • Безплатна бебешка кошара по предварителна заявка.
    
 2. Допълнителни услуги срещу заплащане
  • СПА център;
  • Френски ресторант „Бохеми” – апартхотел „Сигма”;
  • Лоби бар – апартхотел „Сигма”;
  • Боулинг зала;
  • Наем сейф в апартамента – 5,00 лв./ден;