Основни ресторанти

★★★★★

* Поради изключително динамичната обстановка и в зависимост от заетостта на хотела, някой ресторанти не работят според обявените по-долу часове и периоди. При настаняване на рецепция получавате актуална ол-инклузивна програма.

“Сънсет Ризорт” предлага всички видове основни изхранвания - на закуска, полупансион (закуска и вечеря) и ол-инклузив (закуска, обяд, вечеря, включени всички видове напитки - български алкохолни, безалкохолни, топли напитки, коктейли, следобедна кафе-пауза със сладкиши, сладолед). Без значение от типа изхранване, гостите на “Сънсет Ризорт” биват настанени в различните апартхотели - “Алфа”, “Бета”, “Сигма”, “Делта I” и “Делта II”, “Ета”. На разположение на гостите са общо пет основни (бюфетни) ресторанта и няколко питейни заведения (барове, кафета), разположени в различните хотелски сгради, част от които биват включени в ол-инклузивната програма през летния сезон.

Име* Работно време* Местоположение Капацитет Сезон
Ресторант “Брилянт” (бюфет) закуска
обяд
вечеря
0700 – 1030
1200 – 1400
1800 – 2100
Бета зала – 80 места и тераса – 60 места Юни – Септември
Ресторант “Сапфир” (бюфет) закуска
обяд
вечеря
0700 – 1030
1200 – 1400
1800 – 2100
Сигма зала – 240 места и тераса – 100 места Май – Септември
Ресторант “Смарагд” (бюфет) обяд
вечеря
1200 – 1500
1800 – 2100
Сигма зала – 130 места и тераса – 60 места Май – Октомври
Ресторант “Диамант” (бюфет) закуска
обяд
вечеря
0700 – 1030
1200 – 1400
1800 – 2100
Делта зала – 200 места и тераса – 100 места Юни – Септември

Основен ресторант Брилянт - временно затворен

Ресторант “Брилянт” се намира в апартхотел “Бета” и предлага вкусни ястия, презентирани под формата на бюфет. Той се състои от вътрешна зала и тераса с изглед към басейните. Обзаведен е с вкус към детайла, интериорът му е в топли цветове, създава комфортна и приятна атмосфера.

Основен ресторант Диамант

Основен ресторант “Диамант” се намира между двете сгради-близнаци на апартхотел “Делта”. Състои се от зала и тераса. Интериорът му е решен в топли цветове, разполага с френски прозорци и стъклен купол, които го правят просторен и изпълнен с дневна светлина. Терасата на ресторанта разполага с две нива и предлага прекрасен изглед към морската шир и басейните на “Сънсет Ризорт”. На терасата на ресторанта има шоукукинг. Работи за закуска, обяд и вечеря на бюфет. 

Основен ресторант Сапфир

Ресторант “Сапфир” предлага закуска, обяд и вечеря. Той се намира в апартхотел “Сигма” и е най-големият основен ресторант в “Сънсет Риозрт”. Ястията са изнесени на блок маса. Разполага с голяма зала и тераса с изглед към градината на комплекса. На терасата е разположен шоукукинг на който се приготвя винаги прясна, вкусна и топла храна.

Основен ресторант Смарагд

Ресторант “Смарагд” предлага в просторна и уютна атмосфера изхранване на блок маса за обяд и вечеря. Разполага със стилно обзаведена зала и тераса с изглед към морето и градината на комплекса. Разположен е на едно ниво с рецепция в апартхотел “Сигма”.