Спорт и Развлечения

★★★★★

Сънсет Аквапарк

Работно време: 10:00 – 18:00 часа. Специално за гостите на “Сънсет Ризорт” аквапаркът е отворен от 09:40 ч.

Дата на затваряне – 15.09.2022.

Спусни се без да чакаш!

Само на 150 м от “Сънесет Ризорт”, “Сънсет Аквапарк” е незабравимо преживяване за малки и големи. 32 водни атракции и пързалки с различна степен на трудност, го превръщат в притегателен център за всички гости.

За записалите ол-инклузив входът за “Сънсет Аквапарк” е включен в пакетната цена. 

Боулинг зала

Работно време: 16:00 – 24:00 часа (от понеделник до неделя)

Oстанете във форма!

Прекарайте свободното си време заедно със семейство и приятели в боулинг центъра на Сънсет Ризорт! Боулинг залата разполага с 6 писти и оборудване на световно известната фирма Brunswick. Заповядайте и на игра на билярд, хокей на маса или дартс. А на боулинг бара можете да утолите жаждата си с освежаваща напитка или коктейл.

Превърнете нашият боулинг център във Ваше любимо място - за Вашите приятелски срещи, събирания с колеги, за партита и рожденни дни...

Фитнес център

Работно време: 08:00 – 20:00 часа (от понеделник до неделя)

Подобрете физическото си състояние!

Фитнес центъра на Сънсет Ризорт е разположен в апартхотел Сигма. Той е напълно оборудван с фитнес уредите на световно-известната компания LifeFitness, производител на домашна и комерсиална фитнес техника.

Детски център

Работно време: 10:00 – 12:30 и 15:00 – 17:30 часа (от понеделник до събота)

За всички малчугани!

Детският клуб предлага разнообразие от занимания за всички наши малки гости. Аниматорите се грижат за деца между 4 и 12 годишна възраст. Заниманията включват спортни игри, бочия, мото дни, игри на басейните и плажа, състезания, рисуване, детска дискотека и много други! За възрастните също се предлага анимация, включваща вечерна програма, скечове, социални игри, спорт - плажен волейбол, аеробика, водна гимнастика и др. Всички членове на анимационния екип са положили успешно обучение и са с опит в тази сфера. Те свободно общуват на чужди езици - английски, немски и руски.

Вътрешен басейн

Работно време: 08:00 – 20:00 часа (от понеделник до неделя)

Време е за почивка!

В апартхотел Сигма се намира и вътрешният басейн на Сънсет Ризорт, който предлага плувна полу-олимпийска дължина от 25 м, детски басейн с дълбочина 70-80 см, водна пързалка и джакузи.

Външни басейни

Забавление за всички!

Невероятна е гледката, която се открива от вътрешния аква ландшафт на Сънсет Ризорт. На площ от над 3500 кв.м. са разположени общо 3 външни басейни с интегрирани детски секции с дълбочина 70-80 см, детски басейн с дълбочина 60 см, лейзи ривър и водна пързалка.

Плаж

Чист и мек пясък…

Непосредствено пред Сънсет Ризорт се простира близо 400 м дълга плажна ивица, където можете да се възползвате от още спортни развлечения - водни колела, парапланер, плажен волейбол и много други!

Шезлонгите и чадърите на плажа са срещу заплащане.