Спорт и Развлечения

Боулинг зала

Работно време: 16:00 – 24:00 часа (от понеделник до неделя)

Oстанете във форма!

Прекарайте свободното си време заедно със семейство и приятели в боулинг центъра на Сънсет Ризорт!

Боулинг залата разполага с 6 писти и оборудване на световно известната фирма Brunswick.

Заповядайте и на игра на билярд, хокей на маса или дарц. А на боулинг бара можете да утолите жаждата си с освежаваща напитка или коктейл.

Превърнете нашият боулинг център във Ваше любимо място - за Вашите приятелски срещи, събирания с колеги, за партита и рожденни дни...

Фитнес център

Работно време: 08:00 – 20:00 часа (от понеделник до неделя)

Подобрете физическото си състояние!

Фитнес центъра на Сънсет Ризорт е разположен в апартхотел Сигма. Той е напълно оборудван с фитнес уредите на световно-известната компания LifeFitness, производител на домашна и комерсиална фитнес техника.

Детски център

Работно време: 10:00 – 12:30 часа

                              15:00 – 17:30 часа (от понеделник до събота)

За всички малчугани!

Детският клуб е много добре оборудван и предлага разнообразие от занимания за всички наши малки гости. Аниматорите се грижат за деца между 4 и 12 годишна възраст. Заниманията включват спортни игри, бочия, мото дни, игри на басейните и плажа, състезания, рисуване, детска дискотека и много други!

За възрастните също се предлага анимация, включваща танцова програма, скечове, социални игри, спорт - плажен волейбол, аеробика, водна гимнастика и др.

Всички членове на анимационния екип са положили успешно обучение и са с опит в тази сфера. Те свободно общуват с децата и на чужди езици - английски, немски и руски.

Вътрешен басейн

Работно време: 08:00 – 20:00 часа (от понеделник до неделя)

Време е за почивка!

В апартхотел Сигма се намира и вътрешният басейн на Сънсет Ризорт, който предлага плувна полу-олимпийска дължина от 25 м, детски басейн с дълбочина 70-80 см, водна пързалка и джакузи.

Външни басейни

Забавление за всички!

Невероятна е гледката, която се открива от вътрешния аква ландшафт на Сънсет Ризорт. На площ от над 3500 кв.м. са разположени общо 3 външни басейни с интегрирани детски секции с дълбочина 70-80 см, детски басейн с дълбочина 60 см, лейзи ривър и водна пързалка.

Плаж

Чист и мек пясък…

Непосредствено до Сънсет Ризорт се простира близо 400 м дълга плажна ивица, където можете да се възползвате от още спортни развлечения - водни колела, парапланер, плажен волейбол и много други!