Награди

★★★★★

През годините от своето създаване, хотелски комплекс Сънсет Ризорт ежегодно бива отличен от различни туристически оргазнизации и партньори за своите усилия винаги да предоставя високо качество на предлаганата услуга.

2021

Препоръчано от HolidayCheck

2020

Топ 5 в категория Хотел със СПА център

През 2020 Сънсет Ризорт е категоризиран като един от най-добрите хотели със СПА център в Поморие.

Booking.com

Traveller Review Awards 2020
2019

2019 Travelers’ Choice Award Победител в категорията "Топ 25 хотели за семейства- България"

"Наградата Travelers’ Choice е най-високото отличие на TripAdvisor- това означава, че вашият бизнес е наистина изключителен. Въз основа на коментари и мнения на милиони туристи, вие сте в топ 1% от хотелите."

Travelmyth награди 2019

Сънсет Ризорт е класиран като най-добрия хотел на първа линия в Поморие!

TUI Family Champion 2019

За втора поредна година Сънсет Ризорт е победител в категорията "Family Champion" на TUI като хотел подходящ за деца, базирано на оценката на нашите гости и проверката за безопасност на TUI.

TUI Top Quality 2019

Въз основа на мнението на нашите гости, Sunset Resort е оценен като един от най-добрите хотели за почивка в света.

Premium Partner of Excellence

За поредна година Сънсет Ризорт е горд носител на наградата "Premium Partner" на OTS Globe за постигнатите резултати през 2018 година.

Препоръчано от HolidayCheck

Топ 3 петзвездни хотели в Бургас за 2019

2018

OTS Premium Partner

Сънсет Ризорт е носител на наградата "Premium Partner" за високите резултати постигнати през 2017 година. Наградата се връчва на лоялни партньори и на базата на клиентски отзиви.

Sunny Heart Award 2017

За втора поредна година имаме честа да получим наградата Sunny Heart на Thomas Cook Унгария в категорията "Семейни хотели".

2018 Certificate of Excellence на TripAdvisor

През 2018 г. Сънсет Ризорт, Поморие печели наградата 2018 Certificate of Excellence на TripAdvisor, която се връчва на хотели с високо качество, базирано на мненията на нашите гости.

TUI Family Champion 2018

През 2018 Сънсет Ризорт е победител в категорията "Family Champion" на TUI като хотел подходящ за деца, базирано на оценката на нашите гости и проверката за безопасност на TUI.

TravelMyth

Sunset Resort се нарежда в топ 2% от хотелите с най-добрите басейни в света според проучване на TravelMyth.
2017

Guest Review Award 2017

През 2017 г. booking.com, един от най-популярните сайтове за онлайн резервации в света, ни връчи наградата Guest Review Award. Тя се връчва на хотели с висок рейтинг, получен като обща оценка от отзиви на клиенти, избрали именно нас като символ на качество и съвършенство сред 800 000 места за настаняване в booking.com

Sunny Heart Award 2016

През 2016 година Сънсет Ризорт е един от спечелилите наградата Sunny Heart на Thomas Cook Унгария в категорията "Семейни хотели". Сред победителите попадат само хотели, препоръчани от минимум 95% от гостите на Thomas Cook и Neckermann Reisen.

Sunny Heart Nominее 2016

През 2016 година Сънсет Ризорт бе номиниран за наградата Sunny Heart на Thomas Cook Германия. Високата оценка на гостите и препоръката от страна на независими туристически агенции са основа за ексклузивната награда.

HolidayCheck Award

За четвърти път комплекс Сънсет Ризорт получи престижна награда от немския туристически портал HolidayCheck. За изминалата 2016 година хотелът е постигнал резултат от 90% удовлетвореност на клиентите и 5 от общо 6 възможни степени на оценка. Критериите, по които се оценява комплекса са качество на храната, разположение на хотела, чистота и оборудване на стаите, качество на обслужване и предлагани възможности за спорт и развлечения.
2016

HolidayCheck Award

За трети път комплекс Сънсет Ризорт получи престижна награда от немския туристически портал HolidayCheck. За изминалата 2015 година хотелът е постигнал резултат от 90% удовлетвореност на клиентите и 5.1 от общо 6 възможни степени на оценка. Критериите, по които се оценява комплекса са качество на храната, разположение на хотела, чистота и оборудване на стаите, качество на обслужване и предлагани възможности за спорт и развлечения.

Guest Review Awards 2016

През 2016 г. отново booking.com, един от най-популярните сайтове за онлайн резервации в света, ни връчи наградата Guest Review Award. Тя се връчва на хотели с висок рейтинг, получен като обща оценка от отзиви на клиенти, избрали именно нас като символ на качество и съвършенство сред 800 000 места за настаняване в booking.com
2015

Guest Review Award

През 2015 г. booking.com, един от най-популярните сайтове за онлайн резервации в света, ни връчи наградата Guest Review Award. Тя се връчва на хотели с висок рейтинг, получен като обща оценка от отзиви на клиенти, избрали именно нас като символ на качество и съвършенство сред 800 000 места за настаняване в booking.com

Customer Choice Award 2015

През 2015 г., бяхме отново отличени от нашия основен скандинавски партньор Apollo. За пореден път Сънсет Ризорт беше оценен с много висок рейтинг в категорията 4+ звезди.
2014

Certificate of Excellence

През 2014 г. TripAdvisor за втори път награди Сънсет Ризорт със сертификат за изключително качество, базиран на мненията на посетителите на портала.

HolidayCheck Recommended

Отново през същата година получихме препоръка от немския портал HolidayCheck, като онлайн рейтинга на хотела, според мненията на наши клиенти, е 5 от 6.

Zoover Recommended

През 2014 г. бяхме горещо препоръчани и от посетителите на популярния холандски туристически портал Zoover.
2013

Top Hotel 2013

Една от най-ценните за нас награди е тази, получена през 2013 г. от немския портал HolidayCheck, с която бяхме отличени като най-популярен хотел в региона. Сънсет Ризорт е оценен от посетителите като изключителен.

Silver Customers Choice Award

През същата година бяхме наградени и от един от най-големите скандинавски туроператори и наш основен партньор, Apollo, за предоставянето на отлично туристическо обслужване. Туристите от Apollo оцениха Сънсет Ризорт като най-добрият хотел в категорията 4+ и 5 звезди.

Gold Prize - Най-добър хотел

Луксозното българско списание „Туризъм и Отдих“ ни отличи като най-добър апартхотел за 2013 г.
2012

Certificate of Excellence

През 2012 г. получихме сертификат за изключително качество от популярния портал TripAdvisor, отразяващ мненията на пътуващи туристи, като хотелът е отличен с рейтинг 4 от 5.
2010

Best Apathotel Pomorie

През 2010 г. престижният холандски туристически портал Zoover награди комплекса с приз за най-добър апартхотел в Поморие.
2008

Gold Award - Best SPA Development

Нашият комплекс получи и признанието на Homes Overseas Awards (Англия) през 2008г., със златна награда за най-добър Спа инвестиционен проект. Наградите Homes Overseas са символ на престиж и високи постижения в сектора на международните жилищни имоти и предприемачество, което носи на победителите сериозно предимство пред конкуренцията в реализацията на продажби.
2007

Best Development Sunset Resort

International Property Awards отново отличи Сънсет Ризорт през 2007г. за най-добра инвестиция в България. Наградата е световно признат символ за високи постижения и отлично представяне в израждането на мащабни индустриални проекти и недвижима собственост.
2006

Best Development Bulgaria

През 2006г. получихме платинена награда от организацията International Property Awards за най-добър инвестиционен проект, реализиран в България в сферата на недвижимите имоти и инвестиционно строителство.