Отзиви

★★★★★

Visit.bg, Диана (семейство с деца), 03.05.2021 България

Сънсет Ризорт е хотел, който горещо препоръчвам на всеки, който търси класно обслужване, топ удоволствие от атмосферата, храната, плажа, интериора и особено от отношението към клиента! Изключително сме впечатлени от всеки детайл, от всяко действие на персонала и очевидно професионалният подход на мениджмънта! Този хотел абсолютно отговаря на броя звезди и с огромно желание ще го посещаваме и в бъдеще! Благодаря! Бих препоръчал хотела на приятели!

Booking.com, Marieta, 20.08.2020 България

На първо място ми хареса обслужването. Персоналът е много любезен и отзивчив. Хигиената е отлична, а храната фантастична. Разнообразно и здравословно меню. Отличен хотел за хора с малки деца Няма нещо, което да не ми хареса

Booking.com, Borislav, 13.08.2019 България

Изключително любезен персонал, просторни и чисти стаи, навсякъде-вън и вътре е чисто, много шезлонги на плажа, храната е разнообразна и вкусна. Хотелът е много подходящ за семейства с деца.

Visit.bg, Иван (семейство с маллки деца), 10.09.2018 България

Чисто. Поддържано. Изключително отзивчив персонал. Добра анимация.

Booking.com, Марина (семейство с деца), 08.06.2018 България

Храната беше чудесна, разнообразна и вкусна. Комфортно и стилно обзавеждане. Страхотна гледка от терасата. Много добра анимация за децата.

Booking.com, Вили, 08.05.2018 България

Прекрасен хотел, вежлив персонал, прекрасна храна, красива гледка.

Visit.bg, Теодора (семейство с малки деца), 08.08.2017 България

Хареса ми спокойствието в комплекса. Въпреки, че бяхме в топ сезона и хотела беше пълен, не се чувстваше натрупване на хора, съвсем спокойно се намираха места за сядане в ресторантите, както и шезлонги на плажа и басейна.

Visit.bg, Румяна (семейство с малки деца), 16.07.2017 България

Всичко ми харесва. За втора година съм в хотела и нямам никакви забележки.

Visit.bg, Десислава Георгиева (семейство с деца), 27.05.2017 България

Невероятен хотел, очарована съм от обслужването, на много високо ниво е. Разнообразие, забавления, уникална чистота. Великолепна храна, прекрасна шоу програма и аниматори, страхотни заведения /четири ресторанта, пет бара и виенска сладкарница/. Уникален Спа център и външни басейни, прекрасен плаж. Нашето семейство е очаровано от престоя ни в това райско кътче на българското Черноморие!

Booking.com, Julia, 11.08.16 България

Усмихнат, отзивчив персонал. Уют, чистота, прекрасно местоположение, вкусна храна. Как да не се върнеш с удоволствие отново?

Visit.bg, Христина (семейство с деца), 28.08.16 България

Голямо впечатление ми направи любезността на персонала, усмивката и любознателността. Храната беше много вкусна и се подменяше с нова още преди да се е намалило количеството. Много сме доволни!

Visit.bg, Паулина (семействo с малки деца), 12.05.16 България

Нашето семейство обожава морето и затова всяка почивка е свързана с пътуване до морския бряг. Този месец май избрахме да отидем в град Поморие в хотел Сънсет Ризорт, където прекарахме незабравима почивка в уютна обстановка с очарователен персонал. Благодарим за топлото посрещане и тъй като сме родолюбци и предпочитаме нашите морски курорти безкрайно се радваме, че има такива места в България.

Vizit.bg, Николай, 15.04.15 България

Много приятно място, чистота, интересна анимация, внимателен персонал, тишина. Изключителна кухня. Особено сме благодарни на детската занималня (детския клуб), която работеше по два часа сутрин и вечер.

Visit.bg, Елена (семействo с малки деца), 25.07.14 България

Стаите са просторни и чисти. Плажът е страхотен. Особено за семейства с малки деца. В хотела е много спокойно и тихо, което позволява на гостите пълен релакс. Басейните са чисти. Има много добра инфраструктура. Разнообразни места за хранене.

Visit.bg, Катя (семейство с малки деца), 07.07.14 България

Перфектното място за семейна почивка. Базата, храната, хигиената, анимацията - всичко е на високо ниво. Препоръчвам хотела, и ще го посетим пак!

Booking.com, Йордан, 19.08.14 България

Апартамента беше просторен и удобен. Храната беше на изключително добро ниво - вкусна и разнообразна. Плажът и басейните чисти.