Отзиви

Visit.bg, Катя (семейство с малки деца), 07.07.14 България

Перфектното място за семейна почивка. Базата, храната, хигиената, анимацията - всичко е на високо ниво. Препоръчвам хотела, и ще го посетим пак!

Visit.bg, Елена (семействo с малки деца), 25.07.14 България

Стаите са просторни и чисти. Плажът е страхотен. Особено за семейства с малки деца. В хотела е много спокойно и тихо, което позволява на гостите пълен релакс. Басейните са чисти. Има много добра инфраструктура. Разнообразни места за хранене.

Booking.com, Йордан, 19.08.14 България

Апартамента беше просторен и удобен. Храната беше на изключително добро ниво - вкусна и разнообразна. Плажът и басейните чисти.

Vizit.bg, Николай, 15.04.15 България

Много приятно място, чистота, интересна анимация, внимателен персонал, тишина. Изключителна кухня. Особено сме благодарни на детската занималня (детския клуб), която работеше по два часа сутрин и вечер.

Visit.bg, Паулина (семействo с малки деца), 12.05.16 България

Нашето семейство обожава морето и затова всяка почивка е свързана с пътуване до морския бряг. Този месец май избрахме да отидем в град Поморие в хотел Сънсет Ризорт, където прекарахме незабравима почивка в уютна обстановка с очарователен персонал. Благодарим за топлото посрещане и тъй като сме родолюбци и предпочитаме нашите морски курорти безкрайно се радваме, че има такива места в България.

Booking.com, Julia, 11.08.16 България

Усмихнат, отзивчив персонал. Уют, чистота, прекрасно местоположение, вкусна храна. Как да не се върнеш с удоволствие отново?

Visit.bg, Христина (семейство с деца), 28.08.16 България

Голямо впечатление ми направи любезността на персонала, усмивката и любознателността. Храната беше много вкусна и се подменяше с нова още преди да се е намалило количеството. Много сме доволни!

Visit.bg, Десислава Георгиева (семейство с деца), 27.05.2017 България

Невероятен хотел, очарована съм от обслужването, на много високо ниво е. Разнообразие, забавления, уникална чистота. Великолепна храна, прекрасна шоу програма и аниматори, страхотни заведения /четири ресторанта, пет бара и виенска сладкарница/. Уникален Спа център и външни басейни, прекрасен плаж. Нашето семейство е очаровано от престоя ни в това райско кътче на българското Черноморие!

Visit.bg, Румяна (семейство с малки деца), 16.07.2017 България

Всичко ми харесва. За втора година съм в хотела и нямам никакви забележки.

Visit.bg, Теодора (семейство с малки деца), 08.08.2017 България

Хареса ми спокойствието в комплекса. Въпреки, че бяхме в топ сезона и хотела беше пълен, не се чувстваше натрупване на хора, съвсем спокойно се намираха места за сядане в ресторантите, както и шезлонги на плажа и басейна.

Booking.com, Вили, 08.05.2018 България

Прекрасен хотел, вежлив персонал, прекрасна храна, красива гледка.

Booking.com, Марина (семейство с деца), 08.06.2018 България

Храната беше чудесна, разнообразна и вкусна. Комфортно и стилно обзавеждане. Страхотна гледка от терасата. Много добра анимация за децата.

Visit.bg, Иван (семейство с маллки деца), 10.09.2018 България

Чисто. Поддържано. Изключително отзивчив персонал. Добра анимация.