Отзиви

Visit.bg, Христина (семейство с деца) от 28.08.16 България

Голямо впечатление ми направи любезността на персонала, усмивката и любознателността. Храната беше много вкусна и се подменяше с нова още преди да се е намалило количеството. Много сме доволни!

Booking.com, Julia от 11.08.16 България

Усмихнат, отзивчив персонал. Уют, чистота, прекрасно местоположение, вкусна храна. Как да не се върнеш с удоволствие отново?

Visit.bg, Паулина (семействo с малки деца) от 12.05.16 България

Нашето семейство обожава морето и затова всяка почивка е свързана с пътуване до морския бряг. Този месец май избрахме да отидем в град Поморие в хотел Сънсет Ризорт, където прекарахме незабравима почивка в уютна обстановка с очарователен персонал. Благодарим за топлото посрещане и тъй като сме родолюбци и предпочитаме нашите морски курорти безкрайно се радваме, че има такива места в България.

Vizit.bg, Николай от 15.04.15 България

Много приятно място, чистота, интересна анимация, внимателен персонал, тишина. Изключителна кухня. Особено сме благодарни на детската занималня (детския клуб), която работеше по два часа сутрин и вечер.

Booking.com, Йордан от 19.08.14 България

Апартамента беше просторен и удобен. Храната беше на изключително добро ниво - вкусна и разнообразна. Плажът и басейните чисти.

Visit.bg, Елена (семействo с малки деца) от 25.07.14 България

Стаите са просторни и чисти. Плажът е страхотен. Особено за семейства с малки деца. В хотела е много спокойно и тихо, което позволява на гостите пълен релакс. Басейните са чисти. Има много добра инфраструктура. Разнообразни места за хранене.

Visit.bg, Катя (семейство с малки деца) от 07.07.14 България

Перфектното място за семейна почивка. Базата, храната, хигиената, анимацията - всичко е на високо ниво. Препоръчвам хотела, и ще го посетим пак!