За Вашата сватба

★★★★★

Скъпи младоженци,

Благодарим Ви, че за Вашия сватбен празник избрахте „Сънсет Ризорт”!

При планирането, организацията и провеждането на това изключително важно празнично събитие е нужна безупречна координация между Вас, възложители и същевременно наши клиенти и гости, и нас - Вашите домакини!

За да се превърне Вашият празник в едно незабравимо преживяване и скъп спомен, са необходими близка комуникация, предварително уточняване на всеки детайл и изготвяне на съгласуван план, по който да протече Вашата сватба. В съответствие с описаното горе, създадохме сватбен въпросник, който има за цел да предостави и на двете страни информация за стъпките на организиране и провеждане на събитието, да определи разпоредителите (единствени контактни лица), както и да Ви запознае с вътрешния правилник на „Сънсет Ризорт”. Сватбеният въпросник ще получите от отдел “Маркетинг и продажби”, изпращайки запитване на [email protected]. Преди да преминете към неговото попълване, бихме искали да Ви запознаем с нашите услуги, условия и цени.


 

 1. Сватбен ритуал
  • „Сънсет Ризорт” предлага възможност за провеждане на ритуала в рамките на комплекса. Младоженците могат да избират между няколко локации - една от двете зали - „Сигма” или „Емералд”, или при слънчево и сухо време на открито (най-подходящи места, които препоръчваме са алеята пред шадравана или терасата на ресторант „Диамант”).
  • При желание от страна на младоженците, преди/след ритуала могат да бъдат поднесени напитки (welcome drink), срещу заплащане! На Ваше разположение са общо 20 маси-щъркели, за които, в случай, че желаете да ги ползвате, се заплаща наем.
    
 2. Зала „Емералд”
  • Зала „Емералд” е най-подходящата локация за сватбено тържество. Тя се предоставя за 5 астрономически часа от началния час на влизане на гостите. След преминаване на тази граница се начислява такса-overtime (допълнително време).
  • Залата разполага с кръгли маси с диаметър 190 см. Подходящи са оптимално за 10 души и максимално за 12 души. “Сънсет Ризорт” разполага с покривки за масите и кавъри за столовете в цвят бяло и екрю, като цвета е по избор на младоженците. Те се предоставят безплатно. Предлагаме свещници с три или пет гнезда, които можете да ползвате за масите, също без заплащане. Свещите се закупуват от младоженците и трябва да бъдат некапещи, за да не похабяват покривките. В противен случай „Сънсет Ризорт“ си запазва правото да начисли такса „похабени вещи“.
  • Залата разполага и с озвучителна/мултимедийна техника, която можете да наемете за цялата вечер.
  • Украсата и празничната програма са изцяло ангажимент на младоженците!
  • “Сънсет Ризорт” не носи отговорност за начина и вида на украсата, както и за организацията на празнична програма.
  • При щети, нанесени на зала „Емералд“ по време на украсата или Сватбеното тържество, Хотелът си запазва правото да таксува Клиентите. Моля, имайте предвид, че не е позволено пробиването на ламперията с остри предмети, използването на силно залепващи материали, използването на пиротехника и др.
    
 3. Настаняване
  • “Сънсет Ризорт” предлага настаняване в апартаменти с една, две и три спални. За резервации може да се обърнете към отдел “Маркетинг и продажби”. Актуални цени може да разгледате на www.sunsetresort.bg. На младоженците предоставяме безплатно настаняване в апартамент с една спалня за сватбената вечер.
    
 4. Кетъринг
  • Минималната цена на меню е 60 лв. на човек с включени 2 безалкохолни напитки или минерална вода. Важно е да посочите, дали сред гостите има вегетарианци или хора със специфични кулинарни предпочитания, като ни уведомите кои са тези гости (имена и разпределение по маси). Предлагаме Ви варианти на сватбени менюта, от които да изберете. Ако желаете може да бъде организирана и дегустация на определен тип меню срещу заплащане.
  • Деца - предлагаме Ви детско меню, което може да бъде съгласувано допълнително. При желание да включим и детско меню към избраното от Вас сватбено меню, моля да ни уведомите предварително.
  • Относно допълнителни поръчки - посочете от кой се поемат – от младоженците или от самите гости. Можете да зададете определени видове напитки, чиито допълнителни поръчки да бъдат поети като разход от младоженците (например кафе).
  • Безалкохолни напитки, минерална вода, натурален сок, ред бул, както и бира НЕ могат да бъдат внасяни! Наливен алкохол в разфасовки над 5 литра НЕ може да бъде внасян!
    
 5. Ценова листа - всички цени са с включен ДДС!
  • „Сънсет Ризорт” си запазва правото за актуализация на цените!
  • Наем локация за сватбен ритуал - 200 лв. на час. Включва 20 стола с кавъри (цвят бял или екрю), драпирани бюфетна и маса за ритуал с размери 90/90 см. За всеки допълнителен стол се заплаща по 5 лв.;
  • Overtime (допълнително време) зала „Емералд” - 200 лв. на час. От 03:00 часа – 300 лева на час;
  • Такса сервиз (за внесените от Вас алкохол, ядки и нарязване на мезета) - 3 лв. на човек;
  • Чаша шампанско (Welcome Drink) - 3 лв. на чаша;
  • Аранжировка пиле - 50 лв.;
  • Наем щъркел (за сватбен ритуал) - 10 лв. на щъркел.

Всички уговорки относно брой гости, час за сватбен ритуал и ресторант, подредба на масите в залата, менюта, внасяне на алкохолни напитки, ядки и мезета се потвърждават окончателно 1 седмица преди сватбения ден и не подлежат на промени.